fredag 8. juli 2011

Ny vogn!

Etter 8 måneder med en brukt Simo kombivogn har vi erstattet den med en splitter ny Emmaljunga Edge duo med uniQ aluminium chassi. Simo`n har gjort nytten sin, vi har vært gjennom all slags vær og en lang og snøfull vinter sammen. Vi har tilbakelagt mange timer og kilometere gjennom høst, vinter og vår. Det kan ikke forventes at en 7-8 (?) år gammel vogn skal holde enda en sesong samt flere barselpermisjoner i årene som kommer. Rusten begynte å vise seg på understellet, hjulene var spinkle og vinglet litt både hit og dit. I tillegg røpet knirkelyden at vognen hadde gjort tjenesten sin og var klar for en ny og roligere tilværelse. Den nye tilværelsen innebærer å fungere som barnehagevogn/sovevogn fra høsten av, noe som tilsier at vognen vil stå mer eller mindre i ro.

Mini har sittet i sportsvogndelen noen måneder allerede, da livet i bagvogn begynte å bli kjedelig og lite givende. Nå får han med seg alt som skjer når vi er ute på tur, og den tidligere så soveglade gutten som ikke kunne sove andre steder enn i vognen på dagtid må nå ta duppene sine hjemme i sprinkelsengen. Den nye vognen kom for noen uker siden og vi er foreløpig strålende fornøyd. Understellet er kraftig, men lett og hjulene passer perfekt på alt føre når man bor "på landet". Mini trives godt i vogna og mor synes det er betryggende med seler slik at en nysgjerrig pode kan beskyttes fra unødvendige ulykker.

Emmaljunga`n har nå flyttet inn i vognstallen som i tillegg består av den pensjonerte Simo`n og Maclaren techno xt. Jeg aner at det blir søskentrille om et år eller to også...

3 kommentarer:

  1. Grattis med ny vogn! Koselig blogg du har. La meg til som følger, jeg:)

    SvarSlett
  2. Kjempefin vogn. Her har vi også skiftet vogn ettersom behovene har meldt seg. Kos dere på tur :)

    SvarSlett
  3. Bloggen har nå gjenoppstått :)
    så koselig at dere har vært innom!

    SvarSlett