torsdag 17. februar 2011

Test av Philips Avent wasabi blender - Sviskemos


Damp/miks-maskinen er testet ut. Valgte å lage sviskemos og var spent på hvordan resultatet skulle bli
Her står maskinen på kjøkkenbenken og alle delene er nøye vasket i forveien



Vann helles i beholderen. Dampetiden avgjør hvor mye vann som trengs. Til svisker hadde jeg 0,5dl vann og forventet at det skulle ta rundt 5 minutter




Sviskene helles i beholderen, ca 250g







På med lokket









Snu, og sett beholderen på motordelen.
Vri bryteren mot venstre










Når dampingen er ferdig høres et pip. I dette tilfellet tok det 6,5 minutt











Beholderen tas av motordelen og vendes slik at innholdet faller ned på blenderbladene. Litt kokt vann (ca 150ml) må til for å få riktig konsistens.
Vri bryteren mot høyre og la innholdet bli purè.


Voila, hjemmelaget sviskemos.









Alt i alt er jeg fornøyd med resultatet, og maskinen svarer foreløpig til forventningene. Det er lettvint, dampingen tar kort tid og det blir ikke noe mer oppvask enn om jeg hadde kokt i kjele og brukt stavmikser. Det eneste jeg har å utsette på maskinen er at blenderen bråker forferdelig.

Sviskemosen smakte nydelig, mye bedre enn den på glass fra Nestlè

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar